HOME GRATIS REGISTRATIE LOG IN

OVER ONS

Er wordt erkend dat deze website beheerd wordt door Media2Dialogue met het volgende adres: 68 Rayko Daskalov St, 2nd floor office 8, Plovdiv 4000, Republic of Bulgaria

Dit “Over ons” gedeelte wordt beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming volgens de Bulgaarse wetgeving en zijn onderworpen aan de niet-exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van Bulgarije.

Bedankt voor uw bezoek aan onze website.

We zijn erg blij met jou als klant. We zijn een grote chatsite voor singles en anderen om mensen op het net te ontmoeten, het kan ook het best worden aangeduid als een plek waar het online ontmoeten van mensen een leuke en opwindende ervaring kan zijn. Met deze service kunnen mensen uit alle hoeken van de wereld verbinding maken en communiceren op een manier die geen enkel ander medium toelaat. Of je nu single bent, in een relatie, of getrouwd, er zijn miljoenen mensen die elke dag nieuwe connecties willen maken.

Houd er rekening mee dat uw gegevens veilig zijn bij ons, we geven nooit klantgegevens aan een derde partij, in tegenstelling tot veel andere sites!

Als u iemand ontmoet die u om geld of geschenken vraagt, WAARSCHUW ONS AUB!!! Klik hier

We zullen ervoor zorgen dat we passende stappen ondernemen en de gebruiker contacteren om dit in de toekomst te vermijden.

Je kansen op het vinden van een nieuwe vriend(in), een nieuwe geliefde of wat voor soort connectie je ook hoopt te maken, worden vertienvoudigd via internet. Traditionalisten zullen suggereren dat internet geen goede manier is om gelijkgestemden te vinden; maar er zijn veel mensen in alle delen van de wereld die blijvende vriendschappen hebben gesloten met mensen die ze online hebben gevonden. Dit idee van het vinden van een online maatje is goed doordacht en zorgvuldig gepland om ervoor te zorgen dat je een leuk, en misschien spannend maatje kan vinden.

We hopen dat je een geweldige tijd hebt!
Het Flirtmaatjes team xxx